Їх краще не ображати: імена, які мають наймстивіші жінки

Їх всього 4

Аліна

Жінки з цим ім'ям мають жорсткий характер і ніколи не дозволять себе образити. Навіть якщо вам здається, що Аліна забула про образу, — це не так. Вона піде на багато що, щоб провчити свого кривдника та змусити його пошкодувати про скоєне.

Діана

Власниці цього імені можуть навіть не знати про свою мстивість, поки вони не зіткнуться зі зрадою або образою на свій бік. У цій ситуації можуть проявитися такі риси як егоцентризм і жорстокість. Діани люблять мститися несподівано та вишукано.

Віолетта

Віолетта не терпить, коли щось іде не за її планом і хтось стає на її шляху. Якщо вона почує відмову, то буде готова на все, щоб її опонент пошкодував про це.

Ольга

Ольга готова пожертвувати своїми силами та часом, щоб справедливість перемогла. На перший погляд, вона здається тендітною та ніжною, але всередині ховається нищівний потенціал, тому цю жінку краще не ображати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень