Не куплять навіть квітів: чоловіки з цими іменами найжадібніші

Їх всього 3

Олексій

Це справжні матеріалісти, які завжди шукають способи примножити свої статки. При цьому себе радо тішать приємними речами, та на друзів і дівчат не розщедряться. Вони вважають, що важко зароблені гроші мають йти виключно на їхні потреби.

Ігор

Володарі такого імені теж ніколи ні з ким добровільно не діляться, а завжди шукають способи заощадити. Над придбанням речей будуть думати дуже довго. Власники цього імені не просто заощадливі, а цілі скнари й егоїсти. Вони прагнуть розкішного способу життя і їм байдуже, як живуть рідні та близькі.

Павло

Чоловіки з таким іменем дуже амбітні та навіть одержимі статусом, прагнучи весь час бути у центрі уваги. Павло гордий та зарозумілий, любить хизуватися багатством. Він яскраво одягається, купує розкішну машину і загалом створює ореол достатку, тоді як насправді - скнара.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень