Несуть відчуття миру та спокою: 9 незвичних імен, якими можна назвати дівчинку

Перелік

Сирена

«Спокійна», «безтурботна», «мирна», якщо дивитися на латинське походження.

Клементина

Ім'я походить від латинського імені Клеменс, що у перекладі означає «ніжний, милосердний, м'який». Батьки можуть розраховувати на те, що вона донька буде відрізнятися добротою і спокоєм.

Франческа

«Вільний» або «з Франції» - класичне європейське ім'я. Воно має пряме відношення до святого Франциска Ассизького, відомого своєю прихильністю до миру.

Тереза

Ім'я французького походження. Терезою вважають «маленьку квітку», чиє життя наповнено простотою, смиренням і внутрішнім спокоєм.

Лючія

Походить від латинського слова lux, що означає "світло. Лючія, відповідно до легенд, символізує світло Христа.

Фелісіті

Ще одне ім'я латинського походження, яке означає щастя і радість. Ім'я може уособлювати глибокий внутрішній світ людини.

Міріам

Єврейське ім'я, що у перекладі означає «бажана дитина».

Клара

Походить від латинського слова clarus - ясний, яскравий або знаменитий. Інша похідна імені - Clare, яке належало сучасниці святого Франциска, святої Клавдії Ассизької.

Беатріс

Ім'я в перекладі з латинської означає «приносить радість». Якщо ви вирішили назвати доньку Беатріс - це говорить про прагнення до внутрішнього спокою і радості.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень