Знижує тиск без таблеток: лікарка назвала найкорисніший для серця фрукт

Його часто називають «королем фруктів»

Лікарка пояснила, який фрукт вважається найкориснішим для вашого серця, його ще називають «королем фруктів». Людям, які мають проблему з серцево-судинними хворобами його слід вживати якомога частіше.

Про «чудо фрукт» розповіла лікарка з США Люсія Гарсія, пише Quora.

За словами експертки, найкраще захищає наше серце – ківі.

Ківі дуже багатий аргініном, який може пом'якшувати і розширювати кровоносні судини, збільшувати кровотік, знижувати в'язкість крові, знижувати кров'яний тиск і в цілому дуже корисний для здоров'я серцево-судинної системи.


Що буде, якщо з'їдати по три ківі в день?

За деякими дослідженнями, ківі може знизити частоту тромбозів на 18%, а також знизити рівень тригліцеридів в крові на 15%.

Дослідження Американської кардіологічної асоціації показало, що якщо ви з'їдаєте 3 ківі в день, ваш кров'яний тиск впаде. Високий кров'яний тиск вважається причиною серцевих захворювань, - розповідає лікар.


Ківі має дуже багатий склад

Ківі багатий білком, вуглеводами, вітаміном С, вітаміном А, вітаміном В, каротином, фолієвою кислотою та мінералами, такими як кальцій, фосфор, залізо, натрій, калій та магній.

Регулярне вживання ківі може заповнити всі необхідні організму поживні речовини, - додала медик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень