Знаки Зодіаку, на яких чекає неабияка фортуна: хто ці щасливчики

Для них Новий рік буде особливо вдалим

Зірки віщують деяким знакам особливу удачу у 2023-му році. Це стосуватиметься Козорогів, Дів і Левів.

У чому ж саме пощастить цим знакам?

 

Козоріг

Для Козерогів цей рік буде особливо вдалим. Ця фортуна стосуватиметься практично кожної сфери життя. Можете сміливо купувати лотерейні білети, брати участь у розіграшах і акціях. Але не варто про свої удачі хвалитися оточенню, у вашому випадку удача любить тишу.

Діва

Також вдалим наступний рік буде для народжених під знаком Діви. Фортуна для Дів стосуватиметься особистих зустрічей. Наступного року вам зустрінеться чимало людей, які так чи інакше допоможуть вам надалі. Тому не зневажайте нові знайомства та будьте ласкаві з новими приятелями. І, звичайно, якщо ви ще самотні, то цілком можлива зустріч своєї половинки — вам пощастить зустріти партнера своєї мрії.

Лев

Левів удача чатує на робочому фронті. Ви будете здивовані, як на робочому місці випадають нові можливості, а труднощі більше не здаються такими великими перешкодами. Також ваше начальство помічатиме лише ваші переваги. Якщо ж ви на кар'єрному роздоріжжі, то випаде можливість легко та швидко знайти роботу з гідною оплатою та комфортним колективом. Зірки прихильні у зміні в робочих питаннях і все даватиметься легко.

Джерело: Фокус 

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень