Прибуток – Левам, здорові сумніви – Ракам: гороскоп на 21 грудня

А Стрільцям не варто пропонувати допомогу іншим

ОВНИ

Зорі радять вам звернути увагу на свій зовнішній вигляд і, за потреби, терміново зайнятися оновленням гардероба. Так ви будете почуватися більш впевнено.

ТЕЛЬЦІ

Ви здатні помітити куди більше, ніж думають інші. Цього дня щось може викликати у вас деякі питання. Можливо, вас намагаються обвести навколо пальця.

БЛИЗНЯТА

Не варто уникати того, хто виглядає більш успішним.  Хтось з таких людей може зробити вам дуже вигідну пропозицію.

РАКИ

Не вірте усьому, що почуєте. Робити висновки з чужих слів так само небезпечно, як підписувати документи, навіть не спробувавши їх прочитати.

ЛЕВИ

Якщо ви присвятили себе творчому життю, то цього дня у вас з'явиться можливість знайти собі нове джерело прибутку.

ДІВИ

Будьте особливо уважними при виконанні розумової роботи. Не відволікайтеся та чітко сплануйте собі що й коли ви повинні зробити.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться доводити, що ви гідні тієї посади, яку займаєте. І собі - в першу чергу.

СКОРПІОНИ

Вашій ефективній роботі може завадити техніка. Щось може вийти з ладу, перекресливши ваші плани.

СТРІЛЬЦІ

Не варто пропонувати допомогу тим, хто її не просив. Пам'ятайте про це, коли вам захочеться допомогти колезі, бо можете серйозно поплатитися за свою доброту. Краще займіться своїми справами.

КОЗОРОГИ

Робота цього дня сама знайде вас. Краще не бігти від справ, а набратися терпіння і виконати все заплановане.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає спокійний день. Без конфліктів і непорозумінь. Вам же необхідно переглянути свої методи роботи та навчитися працювати в команді.

РИБИ

Першу частину намічених справ ви виконали. Тепер головне не розслаблятися і не забувати про те, що це ще не кінець. Ваші рідні та друзі цього дня будуть уважними до вас як ніколи. Цінуйте те, що вас так люблять.  

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень