Ото заживуть! Три знаки Зодіаку відчують, що таке «біла смуга»

Рік Кролика принесе довгоочікуване процвітання буквально під ялинку

БЛИЗНЯТА

Астрологи прогнозують, що Близнята буквально будуть під дощем з грошей. Вони відкриють нові фінансові можливості там, де раніше не помічали, й зможуть примножити свої статки.

Тобто заробітки перестануть бути чимось вкрай складним. Єдина складна задача для Близнят - не витратити все й одразу.

РАКИ

Загалом чекає фінансово стабільний рік. Раки опанують можливостями отримувати пасивний дохід, і як бонус зароблять кругленьку суму. Можливо це буде виграш у лотерею або спадок.

Фішка Раків у можливості вдало вкласти ці гроші й отримувати стабільний прибуток, причому у довготривалій перспективі.

ВОДОЛІЇ

Ніяких неочікуваних доходів Водоліям зірки не пророкують, це єдиний знак, якому доведеться все заслужити власною працею. Але швидше за все йдеться про нове місце роботи, з новою зарплатою та фінансовими перспективами.

У 2023 році вони нарешті зможуть собі дозволити те, про що тільки мріяли. Йдеться про нерухомість чи автомобіль, щось куди більше, ніж подорож чи новий телефон.

 

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень