Кому пощастить найбільше? Слов’янський гороскоп на 2023 рік

Перевірте за датою народження, чи є ви у списку щасливчиків

Якщо за китайським гороскопом 2023 рік – це рік Чорного Кролика, то за слов’янським – рік Вогнегривого Коня. І пройде він під знаком творчості, натхнення та сім’ї.

Астрологи виділили 3 знаки Зодіаку, згідно зі слов’янським гороскопом, яких у наступному році супроводжуватиме успіх, удача та щастя.

Чортог Вовка: 28 лютого 25 березня

Вовкам навряд чи знадобляться їхні «гострі кігті» у 2023 році. Якщо ви на 100% довіритеся своїй інтуїції, то вам вдасться уникнути неприємностей та вберегтися від проблем і негативу, який несе оточення. Обов’язково поставте крапку у питаннях, пов’язаних з минулим – не беріть у новий рік із собою жодного вантажу. Запам’ятовуйте всю інформацію, яка до вас приходитиме – усе це згодом вам дуже знадобиться.

 Чортог Лиса: 25 березня 17 квітня

У 2023-му все налагодиться наче саме собою: буде і робота, і кохання, і вільний час для себе і своїх захоплень. На все це вистачатиме часу та натхнення. Наступного року у Лисів зовсім не буде проблем, а лише успіх та визнання. Не дивуйтеся, якщо на вас рівнятимуться навіть ті, у кого менше досвіду.

 Чортог Лося: 9 травня 1 червня

Ці люди зможуть приємно провести весь рік, забувши про всі свої проблеми. Не бійтеся ризикувати, експериментувати і діяти не за планом. Усілякі «вибухові» ідеї допоможуть вам створити щось таке, що раніше ви собі й уявити не могли! Це допоможе розібратися з усім іншим, що може вас непокоїти.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень