Попри логіку й здоровий глузд: у що насправді вірять знаки Зодіаку

Це ніби на поверхні, але звертають увагу не всі

ОВНИ

Вірять у себе і власні сили. Особливо після третього келиха. Овни вірять, що світ дуже жорстокий, але вибірково саме до них.

ТЕЛЬЦІ

Вони нікому у цьому не зізнаються, але вони вірять у справжнє кохання. З життєвого досвіду вони впевнені, що велике й чисте кохання трапляється не завжди, але що справжнє існує, це вже точно!

БЛИЗНЯТА

Вірять у дружбу і всіляко її підтримують, де б вони не опинилися. Причому впевнені, що їхні справжні друзі були у садочку, в школі, університеті, і навіть щойно в черзі біля каси.

РАКИ

Найбільше Раки вірять у сім’ю. І не тільки у батьків чи власних дітей, а взагалі у родинні зв’язки. Вони можуть виступати проти всього світу, адже впевнені - найбільша сила в сім’ї.

ЛЕВИ

Такі сильні та впевнені Леви вірять в удачу. У них купа власних талантів, але віра в удачу - це як вишенька на торті.

ДІВИ

Вони вірять у долю. Точніше, вони вірять в логіку і холодний розрахунок. От зіпсують комусь життя, й аналізують, що, очевидно, доля така.

ТЕРЕЗИ

Найбільше вони вірять в чудеса, а саме, що усі чудеса у світі трапляються тільки завдяки Терезам. 

СКОРПІОНИ

Вірять у безкрайні можливості психіки. Своєї. І у можливості зламати чию завгодно.

СТРІЛЬЦІ

Єдині, хто вірить у справедливість. Будуть вічно сидіти й чекати, коли настане справедливість.

КОЗОРОГИ

Козороги вірять у гроші. Вони найбільше цінують комфорт, можливості, свободу. Тож і віра у найбільш матеріальні цінності виглядає цілком аргументовано.

ВОДОЛІЇ

Вони вірять у свої амбіції. Ні, безперечно, Водолії вміють ставити цілі й досягати своєї мети. Але астрологи натякають, що у цього знака бувають дивакуваті амбіції, щось типу – стати супергероєм.

РИБИ

Тримають пальму першості, бо вірять у гороскопи. А ще у магію, долю, потойбічне життя, єдинорогів… Але у гороскопи найбільше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень