Сумнівні знайомства – Рибам, сімейне свято – Дівам: гороскоп на 3 грудня

А Ракам варто витрачати менше грошей

ОВНИ

Несподівана новина порушить душевну рівновагу або ускладнить взаємини у вашій родині. Вам потрібно буде багато красномовства та переконливості, щоб повернути спокій у сім’ю.

ТЕЛЬЦІ

Це буде енергетично потужний день. Сміливо беріться за будь-яку роботу, бо ви точно з усім впораєтеся. Вашій енергії та вірі у себе можна лише позаздрити.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що доведеться відновити дружбу з тим, хто колись вас образив. Зорі запевняють, що так буде краще для вас.

РАКИ

Зараз треба витрачати менше грошей – невелика економія не завадить. Тим паче, що невдовзі вам можуть зробити пропозицію, яка вимагатиме коштів.

ЛЕВИ

Обережність і завбачливість будуть вельми доречними цього дня. Ретельно приглядайтеся до свого оточення.

ДІВИ

Терпіння і такт допоможуть створити обстановку довіри, затишку та душевної теплоти. Влаштуйте невелике сімейне свято.

ТЕРЕЗИ

Ваші проблеми, які пов'язані з особистим життям, вирішаться найбільш приємним для вас чином. Тепер стосунки вийдуть на новий рівень.

СКОРПІОНИ

Можливі сімейні непорозуміння. Пильнуйте та не приймайте швидких рішень, бо це використають проти вас. Від вашої витримки буде залежати майже усе цього дня.

СТРІЛЬЦІ

Працюйте самостійно, якщо хочете виконати завдання ідеально. Не діліться ні з ким своїми планами. Відверте спілкування ви можете собі дозволити лише з рідними.

КОЗОРОГИ

Не забувайте про повноцінний відпочинок, який вам зараз вкрай потрібен. Не рекомендується займатися навіть побутовими проблемами.

ВОДОЛІЇ

У вас з'явиться прекрасна можливість діяти, залишаючись при цьому у тіні. Так вам вдасться викрити таємні задуми та інтриги проти вас.

РИБИ

Пам'ятайте, що озлоблення та агресія можуть погіршити ваше самопочуття. Також зірки застерігають вас від ризикованих справ і сумнівних знайомств.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень