Жіночі знаки Зодіаку, здатні правити світом

Їх всього п'ять

Представниці певних знаків Зодіаку мають усі задатки природжених правительок.

Астрологи стверджують, що ці жінки від народження мають чарівність, природний магнетизм і неперевершену інтуїцію.

Вони спокусливі, розумні та справедливі, а також майстерно грають на почуттях інших.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони мають безмежну внутрішню силу.

Вони двоїсті у своїй природі, здатні в гніві зруйнувати все вщент і відродити з попелу. Їхні почуття виразні і позбавлені удавання, будь то любов, пристрасть чи гнів. Ці жінки з легкістю зачаровують, повністю підпорядковуючи своїй волі.

Вони чарівні в будь-якому образі, та здатні досягти всього - варто їм лише чогось по-справжньому забажати. 

Лев

У представниць цього знаку дуже сильні інстинкти. Вони і супутників шукають собі до пари.

Левиці все життя навчаються, займаючись саморозвитком, знаходячи та кидаючи нові захоплення, дуже ерудовані та розумні. Їм не потрібно прикидатися королевою, царські звички від народження у їхній крові.

Чоловікові доведеться сильно постаратись, щоб довести, що він вартий бути поруч із Левицею.

Телець

Природа щедро обдарувала жінок, народжених під сузір'ям Тельця. Вони гарні, розумні, розважливі, мають потужну внутрішню енергетику і дуже розвинене чуття.

Ці жінки здатні зачарувати з першого погляду. Чудові зовнішні дані та задатки лідера привертають увагу численних шанувальників, готових кинути до їхніх ніг себе та весь світ на додачу. Але дівчина-Телець вибиратиме того єдиного, який зможе пробудити в ній справжні почуття.

Їхня особливість - вірність, яка вимагає кристальної вірності у відповідь. 

Овен

Овни такі ж багатогранні й непередбачувані, як і стихія вогню, під якою вони народжені.

Вони можуть спалити своєю пристрастю, зігріти в бурю або обпалити полум’ям емоцій. Життя з Овнами ніколи не буває пісним чи нудним – ці жінки здатні підлаштовуватися під бажання партнера, абсолютно без лицемірства, така їхня мінлива суть.

Якщо пані-Овен обрала чоловіка, йому не вдасться втекти чи залишитися байдужим.

Терези

Терези зовні дуже скромні й тихі особи. Але за життя вони філігранно відточують вміння грати на почуттях і добиватися свого.

Це природжені інтриганки з чудово розвиненим чуттям, вміють лестити та зачаровувати. Заманюючи у свої мережі бажану здобич, вони не цураються жодних методів. Своєї мети вони домагаються будь-що, не рахуючись із почуттями та устремліннями інших, як у коханні, так і в повсякденному житті.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень