Шанс на підвищення – Ракам, приємні романтичні зустрічі – Тельцям: гороскоп на 23 листопада

А Скорпіони будуть прагнути матеріальних насолод

ОВНИ

День несприятливий для фінансової діяльності, для будь-яких активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Зараз краще взяти паузу.

ТЕЛЬЦІ

Попри надлишок енергії не варто братися за усю роботу на світі. День може подарувати надзвичайно приємні романтичні зустрічі, які зарядять вас на довгий час.

БЛИЗНЯТА

Чекайте на приємні сюрпризи. Не бійтеся новизни і будьте сміливішими в ухваленні рішень. Також цього дня ви можете знайти те, що давно втратили.

РАКИ

Нарешті справи зрушаться з мертвої точки. Якщо правильно все розрахуєте, то матимете шанс на підвищення. Не забувайте про кмітливість і винахідливість, щоб все вдалося. 

ЛЕВИ

Ви будете особливо дотепними, але це жодним чином не завадить вам вирішувати серйозні питання. Якщо давно хотіли обговорити щось із керівництвом, то зробіть це саме зараз.

ДІВИ

Намагаючись справити враження, постарайтеся не витрачати занадто багато грошей, адже це може призвести до фінансових проблем. Та й заздрісники можуть з’явитися.

ТЕРЕЗИ

Дайте волю своїй фантазії, а доля дасть вам шанс її повною мірою проявити. Також цього дня ви можете познайомитися з людиною, яка зіграє велику роль у вашому житті.

СКОРПІОНИ

Ви схильні до матеріальних насолод і саме зараз можете повністю їм піддатися. Зорі просять не відриватися від реальності. Потіште себе невеликим подарунком.

СТРІЛЬЦІ

Наведіть лад вдома - це допоможе вам не лише освіжити обстановку, але й змінить енергетику вашої оселі. 

КОЗОРОГИ

Вас чекає дуже вдалий день. У всіх справах можете розраховувати на успіх і на прибуток.

ВОДОЛІЇ

Бережіть гроші - не витрачайте їх на своїх тимчасових романтичних партнерів. Це може плачевно обернутися для вашого бюджету. 

РИБИ

У вас буде чимало можливостей вирішити свої проблеми. Ймовірно, вам допоможе особа, на яку не сподівалися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень