Захоплення – Тельцям, пропозиції від конкурентів – Рибам: гороскоп на 25 листопада

А Скорпіони можуть потоваришувати з керівництвом

ОВНИ

День буде спокійнішим, ніж попередні, й у вас буде можливість трохи відпочити. І навіть якщо на цей день у вас заплановані важливі справи, будуть періоди, коли ви зможете розслабитися.

ТЕЛЬЦІ

Ви зараз у чудовій формі, як фізичній, так і професійній, привабливі та впевнені у своїх силах. І здатні переконати будь-кого. Цього дня за вами спостерігатимуть із захопленням.

БЛИЗНЯТА

День підходить для роботи з паперами та відвідинами офіційних інстанцій. Вам вдасться завершити важливі справи та домовитися про майбутню співпрацю.

РАКИ

Ваші рідні можуть вам серйозно допомогти, навіть якщо ви не просите про це. Знайдеться той, хто може відгукнутися та запропонувати підтримку, від якої відмовлятися не варто.

ЛЕВИ

Сьогодні ви не зможете працювати так продуктивно, як планували вчора, адже можуть виникнути особисті питання, які потрібно буде вирішити. Тому не будуйте надто багато професійних планів.

ДІВИ

Зараз ви долаєте важливі етапи становлення і опинитеся ще на одну сходинку ближче до своєї мети. Ви почнете усвідомлювати, чого насправді хочете і як цього досягти. 

ТЕРЕЗИ

Цього дня у вас з’являться цікаві думки та ідеї щодо матеріального покращення. А ще саме зараз з'являться нові можливості.

СКОРПІОНИ

Сьогодні навіть ділові контакти будуть душевними, взаємини з колегами та керівництвом можуть перейти в особисті. Ви будете здатні зачарувати людей, закохати їх у себе.

СТРІЛЬЦІ

Час гуртуватися, навіть якщо ви воліли усамітнення. Тільки в команді ви можете вирішити важливі питання, які постануть перед вами.

КОЗОРОГИ

Трохи креативу сьогодні не завадить. Будьте сміливими – і у виборі мети, і у вирішенні питань. Підключіть уяву та заручіться підтримкою надійних людей.

ВОДОЛІЇ

Візьміть невелику паузу, щоб зібратися з думками, проаналізувати дані, прислухатися до інтуїції та дійти певного рішення. Зосередьтеся на вирішенні найважливішого питання, забувши про все інше.

РИБИ

Чекайте пропозицій від конкурентів – вас спробують «перекупити». Ваш досвід, уміння, організаторські здібності будуть надзвичайно затребувані.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень