Щастя у коханні – Стрільцям, перевірка – Терезам: гороскоп на 22 листопада

А таємниці Левів можуть викрити

ОВНИ

Не будьте надто вимогливими до близьких. Вам варто бути спокійнішими, бо ваші претензії однаково нічого не змінять.

ТЕЛЬЦІ

Якщо не втратите рішучості й блиснете діловою хваткою, то досягнете відмінних результатів. Уникайте ризику та фізичних навантажень.

БЛИЗНЯТА

Не варто надавати особливого значення усьому, що почуєте. І навіть не намагайтеся сперечатися з кимось, бо тільки наживете собі ворогів.

РАКИ

Недоброзичливці працюють проти вас, але ви зможете уникнути великих неприємностей. Вам допоможе здатність вловлювати все, що відбувається.

ЛЕВИ

Цього дня може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників. Їм вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати від сторонніх очей. Ці події можуть призвести до негативних змін у вашому житті.

ДІВИ

Будьте обережні, бо може виникнути незручна ситуація, яка може внести негативні зміни в особисті стосунки. Не дозволяйте тиснути на себе і контролюйте емоції.

ТЕРЕЗИ

Це буде напружений день, який перевірить ваші життєві принципи. Не виключено, що на вас впаде тягар нових турбот і обов'язків.

СКОРПІОНИ

Сприятливе розташування зірок дозволить вам проявити свої здібності. Зростуть успішність, комунікабельність, швидкість реакції.

СТРІЛЬЦІ

Вам пощастить у коханні. Головне – будьте щирими. Ймовірно, саме зараз вам вдасться здійснити найзаповітніші мрії.

КОЗОРОГИ

Якщо вам вдасться вистояти та уникнути скандалу, то успіх найближчим часом вам забезпечений. Будьте мудрими.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає не надто хороший день. Бережіть гроші. Не варто ризикувати та виділятися з оточення. Вірогідні проблеми, що вимагають компромісного рішення.

РИБИ

Можливе напруження на роботі – справи вимагатимуть великої концентрації сил. Та й з фінансами не все буде добре – зараз краще економити.



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень