Гороскоп на зиму для всіх знаків Зодіаку: переїзд, нова робота чи більше грошей?

Дізнайтеся, що чекає саме на вас

ОВЕН

Овнам доведеться багато і старанно працювати. Грудень буде насиченим на події, але там знайдеться місце й для відпочинку та сім'ї. У грудні представники цього знака Зодіаку можуть зустрітися зі своїми родичами, яких давно не бачили.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям зима 2022-2023 обіцяє великі фінансові втрати. Це можуть бути необдумані покупки або інвестиції в ризиковані проєкти. Астрологи попереджають Тельців про важкі часи, тому радять заздалегідь зробити мінімальну фінансову подушку.

БЛИЗНЯТА

Вони можуть кардинально змінити рід своєї діяльності. Якщо це трапиться, то вони стануть більше заробляти і відчують свою важливість у цьому світі. Також представники цього знака Зодіаку зможуть помітно підвищити рівень життя і дозволити собі набагато більше, ніж раніше.

РАК

Ракам взимку варто чекати на романтичні пригоди. Це можуть бути нові знайомства, побачення, подорожі тощо. Нудьгувати їм точно не доведеться.

ЛЕВ

Левам січень 2023 року принесе сльози, пов'язані з проблемами в особистому житті. Це може бути розставання або сильні сварки з другою половиною. Астрологи кажуть, що Левам доведеться прийняти непросте рішення, яке докорінно змінить їхнє життя.

ДІВА

Цієї зими на Дів чекає переїзд. Це може бути як переїзд в нову квартиру або будинок, так і зміна міста. Зірки підказують, що для Дів це буде складним випробуванням, оскільки морально вони до цього не готові.

ТЕРЕЗИ

Терезам зима 2022-2023 подарує зустрічі з людьми з минулого. Швидше за все, це будуть люди, яких Терези давно не бачили. Астрологи радять представникам цього знака Зодіаку звертати увагу на тривожні дзвіночки від свого організму, щоб, в разі недуги, швидко її вилікувати.

СКОРПІОН

Скорпіони зустрінуть Новий рік далеко від рідного дому, що стане причиною справжньої депресії. Ускладнювати ситуацію буде ще й те, що вони будуть сильно сумувати за якоюсь дуже близькою людиною, якої немає поруч.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям зима принесе нові знайомства і цікаві повороти долі. Може статися те, про що представники цього знака Зодіаку навіть мріяти не могли. Швидше за все, всі зміни будуть пов'язані з особистісним розвитком і кар'єрою.

КОЗОРІГ

Козороги відкриють в собі нові навички й, можливо, змінять рід діяльності. З січня вони вирішать вийти із зони комфорту: почнуть займатися спортом, звільняться з роботи, яку не люблять, або покінчать з токсичними стосунками. Експерти кажуть, що всі зміни підуть їм на користь.

ВОДОЛІЙ

На Водоліїв чекають проблеми з близькими. Це можуть бути конфлікти або справжня ворожнеча, яка лише набиратиме обертів. Сварки можуть бути на політичному грунті або через непорозуміння між поколіннями. Астрологи радять звернутися за допомогою до психологів, щоб не погіршити ситуацію.

РИБИ

Рибам на особливі зміни чекати не варто. На особистому і кар'єрному плані все буде стабільно. Однак все одно представники цього знака будуть вкрай неспокійні через постійне бажання що-небудь змінити. Астрологи кажуть, що цієї зими Риби зважаться на зміну в зовнішності. Це може бути зміна іміджу, нова стрижка, татуювання тощо.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень