Три знаки Зодіаку закрутять роман із колегою

Найближчим часом

Службовий роман чекає на представників трьох знаків Зодіаку. Стосунки з колегою можуть зав’язатися у Козорогів, Левів та Скорпіонів.

Зорі обіцяють цим знакам Зодіаку у листопаді багато романтики. Загалом цей період для них може бути чи не найуспішнішим у 2022 році. Адже ці стосунки мають шанси перерости у міцний шлюб.

Козороги

Козероги найближчим часом по-новому побачать людину, з якою працюють разом уже тривалий час. Атмосфера в офісі покращиться і ви відчуєте взаємну симпатію. Не пропустіть цей шанс.

Леви

А Левів чекає раптове залицяння зі сторони колеги. Ваш партнер нарешті проявить сміливість і запропонує разом випити чашечку кави. Не опирайтеся цим стосункам, варто ризикнути і йти за покликом серця.

Скорпіони

Скорпіони перетворяться на вразливих людей, які потребуватимуть розуміння і підтримки. Якраз у цей період колега по роботі проявить активність і огорне турботою. Такий роман матиме щасливе продовження.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень