Плітки – Овнам, нагорода за ініціативу – Левам: гороскоп на 8 листопада

А Рибам потрібно читати між рядків

ОВНИ

Можливо, ви станете свідком розмови, в якій йтиметься про вас, причому у не найкращому ключі. Не поспішайте засмучуватися, адже незабаром цим людям доведеться перепрошувати.

ТЕЛЬЦІ

Ймовірна сварка чи суперечка з тим, хто має вплив на вашу долю. Нестриманість може дорого вам обійтися. А той, хто зуміє себе опанувати, вже наприкінці тижня отримає додатковий бонус – позитивну увагу впливової особи.

БЛИЗНЯТА

Зараз хороший момент для отримання нових знань, а також для повторення всього того, що ви колись знали, але забули. Незабаром вся ця теорія стане в пригоді. 

РАКИ

Це не найкращий день для того, щоб будувати нові плани. Зараз потрібно бути вкрай уважним і не втручатися в суперечки, оскільки це призведе до роздратування і втоми, але точно не до істини.

ЛЕВИ

Ініціатива карається, але не сьогодні. Якщо виявите її, то будете винагороджені. Будьте обережні у висловлюваннях, бо можете образити впливову особу.

ДІВИ

Не забувайте, що крім роботи є ще й сім'я. Порадуйте домашніх увагою і обов’язково проведіть вечір разом, щоб залагодити всі непорозуміння.

ТЕРЕЗИ

Ваше бажання отримати все й відразу, на жаль, не здійсниться. І це й добре, адже у вас буде час доопрацювати деталі.

СКОРПІОНИ

Вам категорично тісно у нинішніх рамках, тому варто подумати про те, як їх розширити. Планування змінить на краще й вашу фінансову ситуацію.

СТРІЛЬЦІ

Якщо ви будували на цей день грандіозні плани, то можете про них забути. Швидких зльотів вам зорі не обіцяють, але й падінь теж не буде.

КОЗОРОГИ

Вже від самого ранку ви будете переможцем дня! Вдасться реалізувати все задумане, однак можливі дрібні конфлікти в особистих стосунках. Аби уникнути їх, варто менше критикувати коханих.

ВОДОЛІЇ

Вам все частіше здається, що вас не цінують, не люблять і не помічають. Заспокойтеся! Вас люблять та цінують, просто поки не надто голосно хвалять. 

РИБИ

Читайте між рядків і частіше звертайтеся за порадою до фахівців. Також стежте за витратами. І не лише своїми, а й членів родини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень