«Багатий» кінець листопада: Яким знакам Зодіаку надзвичайно пощастить з грошима

Декому варто сподіватися на фінансову удачу

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким в кінці цього місяця дуже пощастить з грошима. Їх всього три.

Близнята

Представникам цього знака Зодіаку вирішать допомогти. Це можуть бути якісь не дуже близькі родичі. Допомога може бути на честь якогось свята або як спадок. У будь-якому випадку Близнята її не очікують отримати. Астрологи радять не витрачати гроші, а вигідно їх інвестувати. 

Терези

Вони можуть отримати премію за гарну роботу або призначити якусь соціальну допомогу. Новин про це варто очікувати 24 листопада. Астрологи радять витратити отримані кошти на себе і поліпшення умов свого життя. Можна купити щось додому або відправитися на шопінг. 

Риби

Рибам можуть повернути борги, на них чекає виграш або грошовий подарунок. Зірки кажуть, що представникам даного знака Зодіаку дістануться «легкі гроші». Кращий спосіб їх застосування – це створення фінансової подушки.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень