Гарні новини – Рибам, образи – Стрільцям: гороскоп на 17 листопада

А Водоліям варто уникати зневажливого ставлення до людей

ОВНИ

День сприяє будь-яким починанням. Однак варто відкласти всі серйозні фінансові справи, пов'язані з великими коштами.

ТЕЛЬЦІ

Скористайтеся будь-якою можливістю, щоб відпочити і хоч трохи розважитися. Уникайте серйозних фізичних навантажень і менше переживайте.

БЛИЗНЯТА

Оскільки у вас підвищиться емоційна чутливість, то вам варто бути більш тактовними та уважними до близьких. Це піде вам лише на користь.

РАКИ

Корисним буде вміння швидко орієнтуватися у новій обстановці. Самотні представники знаку матимуть шанс познайомитися з цікавою особою.

ЛЕВИ

Цього дня у вас можуть виникнути розбіжності з кимось із вашого оточення через вашу непоступливість і чиюсь необачність. Намагайтеся знайти з людьми спільну мову.

ДІВИ

В особистому житті сімейних представників знаку може виникнути якась плутанина. Якщо в поведінці коханої людини вас щось не влаштовує, то поясніть спокійно, що вам не подобається. А ось від з'ясування відносин на підвищених тонах потрібно утриматися.

ТЕРЕЗИ

Згадайте про старі зв'язки - вони можуть виявитися для вас корисними. Але нагадувати про себе потрібно тактовно. У фінансових питаннях будьте стриманими – не купуйте речі, в яких немає особливої ​​потреби.

СКОРПІОНИ

Цей день може виявитися для вас суперечливим. Ви будете активні й сповнені бажання домогтися результатів. Однак не поспішайте приймати рішення, які стосуються не лише вас, а й ваших близьких.

СТРІЛЬЦІ

За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. Образи та розбіжності можуть виникнути в особистих стосунках. Не будьте занадто відвертими навіть з близькими - все сказане може обернутися проти вас.

КОЗОРОГИ

Зараз добре братися за нові справи, зайнятися розширенням ділових зв'язків і поглибленням знань. У любовних справах вас чекають позитивні новини.

ВОДОЛІЇ

День пролетить непомітно. Жодних неприємностей зірки не обіцяють, якщо, звичайно, ви самі їх не шукатимете. Уникайте зневажливого ставлення до людей і все буде добре.

РИБИ

Зараз вам доведеться витрачати набагато більше зусиль на справи, які раніше давалися легко. Порадувати можуть хороші новини від близьких людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень