Підставляйте гаманець: знаки Зодіаку, яким кінець року подарує достаток

Ці люди - справжні щасливчики грудня

Дізнайтеся, які знаки Зодіаку в грудні 2022 року стануть справжніми улюбленцями долі. 

Лев

Леви отримають вигідну пропозицію. Це може бути якась дуже бажана покупка за підозріло низькою ціною. Не варто цього побоюватися, оскільки угода пройде вдало. У Левів в кінці року будуть гроші на всіх їхні «хотілки».

Діва

При розв'язанні робочих питань або укладанні якихось угод Дівам варто покладатися на свою інтуїцію. Вона у них працює відмінно. Саме інтуїція підкаже їм класні ідеї для заробітку в грудні. 

Терези

Терезам зірки радять продовжувати старанну роботу над тими проєктами, які вони зараз ведуть. Це однозначно принесе гарний прибуток в кінці року, що стане відмінним подарунком до Нового року. 

Скорпіон

Фінансовий зліт буде вже в перший тиждень грудня. Йдеться не про планові надходження коштів, а про якісь гроші, на які Скорпіони взагалі не чекають. Астрологи попереджають, що сліпо витрачати цю суму не варто. Найкраще інвестувати її в щось вартісне і перспективне. 

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень