Кохання з першого погляду – Ракам, зрада – Дівам: гороскоп на 29 листопада

А в Козорогів буде шанс на примирення

ОВНИ

Зараз найкращий час для ризику, тому ви повинні бути впевнені у своєму виборі. Навіть якщо не можете знайти задоволення в тому, що робите, поки не варто робити різких кроків і змінювати роботу.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає хороший день, тому зателефонуйте комусь особливому й скористайтеся шансом для романтичної зустрічі. Ви зрозумієте скільки у вас спільного і чи буде можливий любовний роман.

БЛИЗНЯТА

Цього дня тримайтеся подалі від людних місць, адже вас дратуватимуть люди, особливо занадто активні. Не плануйте й особистих зустрічей, бо через ваш стан можуть виникнути непорозуміння.

РАКИ

Вам пощастить у коханні. Всесвіт почув ваші прохання і зробить так, щоб всі ваші бажання були виконані. Сьогодні є шанс зустріти ідеальну людину. Ви зрозумієте це з першого погляду.

ЛЕВИ

Вам доведеться ухвалити надзвичайно важливе рішення, від якого залежатиме ваше майбутнє. Добре подумайте і проаналізуйте все, а ще довіряйте своєму інстинкту.

ДІВИ

Ви викриєте когось із близьких у зраді. Рівень розчарування може варіюватися, тому ви можете ігнорувати зраду або, навпаки, розірвати будь-які зв'язки. Довіряйте зараз лише собі.

ТЕРЕЗИ

Це буде незвичайний день. Всі ваші очікування виправдаються, а ви будете в центрі уваги. Постарайтеся не перестаратися з гордістю за себе, щоб вона не переросла у зарозумілість.

СКОРПІОНИ

Все буде крутитися навколо кар'єри. Можливо, ви брали участь у проєкті, який в кінцевому підсумку принесе вам багато користі, і він закінчується. Також є можливість познайомитися з впливовою особою у тій сфері, в якій ви працюєте.

СТРІЛЬЦІ

Вас залучать до роботи, до якої ви абсолютно не готові. Спробуйте м’яко відмовитися, інакше це викличе лише роздратування.

КОЗОРОГИ

Зробіть перший крок, якщо є хоча б найменша можливість на примирення з близькими чи друзями. Зараз для цього ідеальний час.

ВОДОЛІЇ

Сьогодні ви будете багато думати про минуле і тих людей, з якими вам колись було добре. Навіть якщо у вас є невідкладні справи, ви не зможете зосередитися на них через свою ностальгію, тому їх краще відкласти.

РИБИ

Ви обов'язково повинні контролювати свої емоції. Ця порада особливо актуальна для тих, хто працює як найнятий працівник або має дуже важливий проєкт і деспотичне керівництво.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень