Велика несподіванка – Терезам, дива інтуїції – Близнятам: гороскоп на 4 грудня

А Леви можуть полегшити собі життя

ОВНИ

Намагайтеся не допустити напруження у взаєминах з рідними. Спробуйте уникнути серйозних розмов і вияснення стосунків, щоб не зіпсувати день.  

ТЕЛЬЦІ

Активні дії користі не принесуть, тому краще провести день спокійно. Побудьте вдома, подивіться гарний фільм, просто відпочиньте від думок.

БЛИЗНЯТА

Більше довіряйте своїй інтуїції. Це допоможе у спілкуванні з новими знайомими. Якщо внутрішній голос підкаже, що від когось потрібно триматися подалі, то так і зробіть. Принаймні, цього дня.

РАКИ

Звертайте увагу на знаки, які буде посилати вам доля. Намагайтеся запам’ятати сни та навіть випадкові розмови. Цього дня усе матиме значення.

ЛЕВИ

Ви можете скинути камінь з душі, перепросивши тих, кого образили. Зробіть крок назустріч, не бійтеся визнавати свої провини і люди ще більше вас поважатимуть. Однак, у майбутньому будьте більш стриманими.

ДІВИ

Вам буде корисно провести час на самоті, хоча це зробити буде вкрай важко. Намагайтеся не сердитися, щоб нікому не зіпсувати настрій.  

ТЕРЕЗИ

Вам нагадає про себе якась людина з минулого. Чекайте несподіваного дзвінка або зустрічі. Але перш ніж йти на контакт, добре подумайте чи варто це робити.

СКОРПІОНИ

Хороший день для того, щоб зустрітися зі старими друзями або відвідати рідних, з якими давно не бачилися. Це додасть вам позитиву на найближчий час.

СТРІЛЬЦІ

Буде правильним провести «роботу над помилками» в особистому житті. Це завжди складно і часто неприємно, але, не зробивши правильних висновків з минулого, неможливо почати нове життя.

КОЗОРОГИ

Вам треба задуматися про зміну іміджу. Особливо, якщо прагнете щось змінити у своєму професійному житті. Вихідні можна витратити на те, щоб перетрусити свій гардероб.

ВОДОЛІЇ

Якщо відчуєте, що хочете зробити комусь різке зауваження, то порахуйте до десяти, щоб заспокоїтися. Вам краще все це перевести на жарт, інакше вам не вдасться уникнути конфлікту.

РИБИ

Цього дня буде складно жити за заздалегідь складеним планом, але краще зробити так, бо є ризики необдуманих дій і витрат.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень