Ризиковані розваги – Рибам, серйозні зміни в особистому житті – Дівам: гороскоп на 8 грудня

А Водоліям зорі підкажуть, як швидше досягти мети

ОВНИ

Будуючи плани, не налаштовуйтеся на конкретний результат. Також зараз вдалий час для шопінгу - вам вдасться зробити напрочуд вигідні покупки.

ТЕЛЬЦІ

Цей день подарує багато можливостей, тому спокійно плануйте складні справи та важливі зустрічі. Також можливе знайомство, яке може серйозно вплинути на вашу долю.

БЛИЗНЯТА

Не зважайте на невеликі непорозуміння, які виникнуть не з вашої вини. Постарайтеся отримувати якомога більше позитивних емоцій і спілкуватися тільки з приємними людьми.

РАКИ

Довіряйте своїм внутрішнім відчуттям і робіть так, як вважаєте за потрібне. Намагайтеся не впустити шанс на підвищення.

ЛЕВИ

Ви можете відчути себе розбитими, тому особливого бажання працювати у вас не буде. Не знущайтеся з себе і перепочиньте. Тим паче, що ви зможете легко надолужити згаяне. 

ДІВИ

Несприятливий день для укладання партнерських угод. Можуть відбутися серйозні зміни в особистому житті. Але ваша віра у краще допоможе вам це пережити.

ТЕРЕЗИ

Вам піде на користь зміна обстановки. Якщо є можливість якось змінити свій звичний графік, то обов’язково нею скористайтеся.

СКОРПІОНИ

День підходить для розкриття ваших творчих здібностей. Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі. І головне - не дозволяйте собою маніпулювати.

СТРІЛЬЦІ

Не варто перекладати проблеми на чужі плечі. Цього дня вам вдасться розібратися з деякими питаннями самостійно.

КОЗОРОГИ

Будьте обережні у всьому, оскільки є ризик травм. У тому числі й психологічних. Вам буде важко об'єктивно оцінити ситуацію, а це може призвести до конфліктів.

ВОДОЛІЇ

Не переоцінюйте свої можливості й не беріть на себе занадто багато відповідальності. Не варто намагатися отримати все й одразу - йдіть маленькими кроками, тоді швидше дійдете до успіху.

РИБИ

Вам буде нудно й захочеться пригод, а тому ви ризикуєте вплутатися у сумнівну авантюру. Намагайтеся розважити себе менш ризикованим способом.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень