Кому не пощастить в рік Чорного Кролика: жіночі імена

Новий Рік не для всіх буде позитивним

Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Декому рік Кролика принесе неймовірну удачу та колосальний успіх, а власницям низки імен - суцільні неприємності.

Клавдія

У новому році основну загрозу для Клавдій становитиме близьке оточення. Їм потрібно уважно ставитися до слів та дій інших людей, щоб не стати жертвами обману та провокацій.

Олена

Злий жарт з Оленами у 2023-му році можуть зіграти гординя та зарозумілість. Нестриманість може принести їм купу неприємностей. Щоб уникнути негативу, Оленам слід заручитися підтримкою близьких та бути менш емоційними.

Валентина

Ці жінки зіштовхнуться з фінансовими проблемами. Раніше вони мали значний грошовий успіх, однак Чорний Кролик перекриє цей потік. Все залежатиме від працьовитості та здібностей самих Валентин.

Алла

На них чекають неприємності у спілкуванні із близькими. Їхні особисті слова можуть принести їм безліч труднощів. У 2023 році Аллам слід довіряти своєму оточенню.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень