Місто, на яке рівняється вся Україна, ставитиме ялинку. І не одну

У багатьох містах сумніваються у доцільності встановлювати новорічні дерева через воєнний стан

У столиці України – Києві – встановлять ялинку. За словами міського голови Віталія Кличка, ялинок буде навіть декілька.

Зауважимо, у багатьох містах міські голови опитували мешканців міста, і зважаючи на неоднозначні відповіді громади – відмовилися від ідеї встановлювати святкові дерева у місті. Мовляв, не час для розваг, коли у країні війна. Проте очільник Києва Віталій Кличко каже, що спілкувався з військовими на фронті, і останні здивовані, чого їхніх дітей позбавляють свята.

Спілкуюся з хлопцями кожного дня. Ми виступаємо кураторами багатьох військових підрозділів, підтримуємо їх, надсилаємо допомогу. Якось спілкувався з ними щодо проведення Нового року та святкувань. І один із хлопців сказав: «Чому моя дитина буде зараз без ялинки, без Нового року, без новорічного настрою?».

 

Ми розуміємо, що масові заходи заборонені в воєнний час. І їх не буде в жодному разі. Але скасовувати Новий рік та Різдво ніхто не збирається, і атмосфера Нового року повинна бути. Не можна дозволити Путіну вкрасти наше Різдво.

 

Попри різні думки від різних сторін – потрібно чи не потрібно – ми звернулися до бізнесу, який погодився не за бюджетні гроші, а за свої приватні кошти встановити ялинки без новорічного пафосу, - Віталій Кличко.

Ялинки у Києві встановлять не тільки у центрі міста, але й поблизу приватних торгових закладів. Але центральна традиційно – на Софіївській площі.

Проте масових заходів поблизу новорічних локацій не проводитимуть, не буде й концертів та фудкортів.

 

На думку очільника Києва – не можна красти свято у дітей, які б тяжкі часи не були.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень