Куди рівнянам подіти новорічну ялинку

Після свят

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Ще тривають новорічні свята, але окраса нового року – новорічні деревця вже викинуті на смітники. Мало хто знає що ялинки можна і треба здавати на перероблення. Тож, для того, щоб деревина була використана з користю екоінспекція нагадала про місця утилізації новорічних дерев.

У Рівному це міському ШЕУ, «Трест зеленого господарства» та «Спецкомбінат ритуальна служба».

Залишати сосни та ялинки можна біля місць збору сміття у дворах, або ж самостійно привозити дерева на комунальні підприємства за адресами:

 «КАТП-1728», м. Рівне, вул. Курчатова, 22.

У пунктах утилізації дерева подрібнюють на щепу, яка надалі буде використана повторно, а саме, для виробничих та інших потреб.

До речі, у Німеччині живі ялинки та сосни лишають на вулиці, але тільки 2 дні на рік. Дерева переробляють на паливо і добрива. Якщо викинути ялинку не в той день, можуть оштрафувати.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень