«Багаті імена»: як звуть щасливчиків, до яких постійно липнуть гроші?

Їм можна лише позаздрити

Є люди, яким завжди щастить. У них постійно гарний настрій і є гроші практично на будь-які забаганки (можливо, це навіть якось пов’язано ).

Астрологи кажуть, що це може бути пов’язано з ім’ям людини. І навіть вирізняють з-поміж інших 5 власниць «грошовитих» імен

Наприклад, багато Тетян вміють витягувати з будь-якої ситуації користь для себе. Ці жінки вже до 35 років здатні заробити чималі статки. Жінки з таким ім'ям мають успіх і їхні мрії збуваються. Тетяни вміють грамотно розпоряджатися власними грошима і частенько ще й допомагають іншим.

До жінок з ім'ям Катерина гроші пливуть прямо в руки. Вони вміло цим користуються і не забувають про переваги свого характеру: впертість і рішучість - ключ до успіху та визнання.

Дівчата з таким ім'ям без особливих проблем витрачають гроші, при цьому отримують набагато більше. Катерини швидко виконують поставлене завдання на роботі та мають повагу серед колег, що приносить їм додатковий заробіток.

Олена. Такі жінки не люблять витрачати багато грошей, хоча й мають небувалий успіх та достаток. Завдяки своєму характеру, економії та впертості Олени мають в 10 разів більше за інших. Олени прекрасні керівники і збирають навколо себе тільки успішних людей.

Перевага над іншими та легкість у вирішенні питання завжди має успіх. Цим користуються Оксани, які володіють унікальним почуттям доброти та жорсткості. Високий інтелект та ділове спілкування з людьми дозволяє Ксеніям мати чималі доходи без зайвих клопотів. Оксани багато працюють та отримують за це гідну грошову винагороду.

Легкість до життя приносить для Ольги великі гроші. Такі дівчата ніколи не сумують та йдуть на великі ризики. Щоб заробити велику суму, вони готові піти на все. Завдяки таким своїм рисам Оля може зловити величезний куш. Успіх полягає в умінні ризикувати й швидко працювати, тому Ольги завжди мають у своєму гаманці гроші на будь-які потреби.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень