Мають неперевершену інтуїцію: у володарів 4 імен сильно розвинене шосте чуття

Вони буквально бачать людей наскрізь

Комусь сняться пророчі сни, а хтось цілком і повністю покладається на шосте чуття та власну інтуїцію, щоб ухвалювати правильні рішення. Одним це дається тяжко, іншим же – напрочуд легко

Про жіночі й чоловічі імена, власники яких мають чудово розвинене шосте чуття, розповіли астрологи.

Тетяна

Цілеспрямовані, впевнені у собі і проникливі Тетяни звикли довіряти інтуїції, яка ніколи їх не підводить. Вони буквально «зчитують» людей, їхні наміри і плани, тому намагатися обдурити таку жінку – тільки собі нашкодити.

 Віталій

У Віталіїв розвинене шосте чуття: вони інтуїтивно відчувають енергетику людей і місць, що дає їм можливість уникати неприємних ситуацій і не вестися на маніпуляції. З віком власники цього імені можуть навчитися буквально бачити людей наскрізь.

 Єлизавета

Зовні Єлизавети виглядають гордовитими і владними жінками, яким немає справи до інших, однак насправді вони надзвичайно чутливі натури, які мають високий рівень емоційного інтелекту. Це дає їм змогу безпомилково визначати настрої людей.

 Георгій

Інтуїція – це синонім до імені Георгій. Такі чоловіки від природи чутливі й вразливі, однак саме це забезпечує тонку духовну організацію, яка відчуває найменші коливання у «просторі». Тобто вони відчувають настрій людини, розуміють її справжні наміри й легко викривають брехню.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень