Махровий егоїст: три чоловічих імені, власники яких точно не підуть на поступки

Поруч з ними можна відчути, що таке вершина самозакоханості

Гнат

Ім’я не надто поширене, але все ж таких чоловіків можна зустріти в Україні. Покровителем імені є знак Козорога, і з латині перекладається як «ненароджений». Гнат від природи егоїст, хитрун, а в деяких справах може бути й підступним.

Заради власної вигоди можуть підвести навіть близьку людину, адже їх власні інтереси завжди на першому місці.

Арнольд

Арнольд перекладається як «летючий орел». З такими людьми ой як не просто. Характер абсолютно відповідає значенню імені, про себе Арнольд дуже високої думки. Вони вважають що є єдина правильна думка, і вона їхня. Вони прагнуть у всьому домінувати й навіть не розуміють, що пригнічують близьких. Арнольд дуже любить свою сім’ю, й не уявляє свого життя без них. Але й не розуміє що часом може отруювати їх життя.

Денис

Ім’я походить від давньогрецького імені Діоніс, бога виноробства. Власне й Дениси буває зловживають спиртним. Покровителем Денисів є знак Телець, саме він наділяє Денисів нестерпним егоїзмом, непохитністю у власній правоті й бажанням усіма командувати. Близька людина Денисів страждає від морального тиску й пригнічення.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень