Махровий егоїст: три чоловічих імені, власники яких точно не підуть на поступки

Поруч з ними можна відчути, що таке вершина самозакоханості

Гнат

Ім’я не надто поширене, але все ж таких чоловіків можна зустріти в Україні. Покровителем імені є знак Козорога, і з латині перекладається як «ненароджений». Гнат від природи егоїст, хитрун, а в деяких справах може бути й підступним.

Заради власної вигоди можуть підвести навіть близьку людину, адже їх власні інтереси завжди на першому місці.

Арнольд

Арнольд перекладається як «летючий орел». З такими людьми ой як не просто. Характер абсолютно відповідає значенню імені, про себе Арнольд дуже високої думки. Вони вважають що є єдина правильна думка, і вона їхня. Вони прагнуть у всьому домінувати й навіть не розуміють, що пригнічують близьких. Арнольд дуже любить свою сім’ю, й не уявляє свого життя без них. Але й не розуміє що часом може отруювати їх життя.

Денис

Ім’я походить від давньогрецького імені Діоніс, бога виноробства. Власне й Дениси буває зловживають спиртним. Покровителем Денисів є знак Телець, саме він наділяє Денисів нестерпним егоїзмом, непохитністю у власній правоті й бажанням усіма командувати. Близька людина Денисів страждає від морального тиску й пригнічення.

Джерело: GsmInfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень