ТОП-5 жіночих імен, яким найчастіше не щастить у коханні

Краще обрати доньці інше ім’я

Ім’я впливає не тільки на нашу долю, а й на характер і звички. Є такі імена, через які їх власниці не можуть домогтися успіхів в особистому житті, оскільки їм не щастить у коханні.

Діана

На жаль, у власниці цього імені перше кохання не буває взаємним, тому це може вплинути і на подальше життя. Діана має яскраву і прекрасну зовнішність, але це не дозволяє їй знайти справжню любов.

Олександра

Через чоловіче ім’я Олександра володіє чоловічими рисами характеру, і іноді це тільки заважає і відлякує чоловіків. У відносинах Олександра постійно змагається з чоловіком, тому такі союзи бувають недовгими.

Тетяна

Тетяни мають дуже сильну привабливість для чоловічої статі, вона здатна зачарувати будь-якого, але це не справжня любов, а просто фізичний потяг.

Тамара

Власницям цього імені дуже часто зраджують. Дуже часто і другий шлюб може закінчитися невдало.

Ельвіра

У Ельвіри дуже важкий характер, саме тому з коханою людиною і рідними людьми дуже важко уживатися. На початку відносин вона буде дуже ніжною і поступливою, але потім все ж покаже свій характер.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень