Вони завжди під захистом ангелів: 5 жіночих імен, володаркам яких щастить по життю

Вони завжди виходять сухими з води, а якщо щось іде не за планом, то це – на краще

Деякі імена приносять своїм володаркам багато турбот, а інші, наче оберегом стають для тих, хто їх носить. Які імена дарують своїм володаркам ангельське заступництво, розповідає Clutch.

Вважається, що кожне ім'я впливає на людину-носія певним чином, наділяючи її особливими рисами і схиляючи до певної долі.

Олександра

Власниці цього імені вольові та сильні, на їхньому шляху може зустрічатися безліч перешкод, але вони успішно їх долають, лише гартуючи при цьому свій характер. Життя Олександри не можна назвати нудним, але при цьому воно завжди знаходиться під охороною її імені.

Варвара

Це ім'я має сильну енергетику. Варвари духовно розвинені та ризикові особистості, а завдяки імені їм часто вдається виходити сухими з води. Також ці дівчата мають спокійний вольовий характер, переважно їм легко досягнути успіху там, де для інших дорога закрита.

Вікторія

Це жіноче ім'я наділяє свою володарку особливою вдачею, дозволяючи досягати перемог у будь-якій сфері. Вони швидко знаходять своє кохання і призначення у житті, а їхній шлюб практично завжди щасливий. Також Вікторії легко досягають висот у карёєрі. Якщо ж щось не виходить, то це лише тому, що дівчина з цим ім'ям обрала хибну дорогу.

Маргарита

Це ім'я належить сильній жінці, войовниці, володарці, королеві та лідеру. Ця дівчина дуже цінує сім'ю, але при цьому залишається лідером у суспільстві і може досягти успіху у професійній сфері. При цьому в душі Марго дуже ніжна та жіночна, але їй потрібен надійний чоловік, щоб по-справжньому відкритися.

Ніка

Ім'я Ніка – справжній талісман, що символізує перемогу. Жінки з цим ім'ям мудрі та талановиті, мають сильну інтуїцію, що дозволяє їм передбачати події і приймати лише найкращі рішення у тій чи іншій ситуації. Їм дійсно можна довіряти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень