Імена, з якими дитині буде важко: як не варто називати дівчинку

Ім'я – це не лише благословення, а й прокляття

Ім’я може серйозно вплинути на долю людини. Саме тому треба з обережністю обирати ім'я, яке буде носити ваша дитина.

Ми зібрали імена, якими, виходячи з їхнього значення, не бажано називати дитину

Самі по собі вони дуже гарні, однак пророкують дівчинці нещасливу долю і багато викликів по життю...

Віра

Назвавши дівчинку Вірою, ви подаруєте їй внутрішній стрижень, що допомагатиме їй долати будь-які перешкоди і стійко зносити мінливості долі. Однак у тому, що всі ці труднощі будуть, можете навіть не сумніватися – до свого благополуччя Віри, як правило, приходять через біль і втрати.

Тож, навіть якщо їм і вдасться досягнути неймовірних висот, на те, щоб порадіти цьому, сил просто не лишиться

Олександра

Як і всі володарки чоловічого імені, Олександри змушені культивувати та проявляти риси, характерні для протилежної статі. Їхня доля складається таким чином, що всі важкі турботи про сім’ю, родичів та й про хліб насущний лягають на їхні тендітні плечі.

І це при тому, що взагалі-то Саші ліниві і вважають за краще займатися чимось приємним, а не працювати на благо ближніх своїх.

Така невідповідність переваг і життєвих обставин часто робить їх існування просто нестерпним. Навряд чи саме такої долі ви бажаєте своїй дитині.

Інна

В Інн, як правило, дуже важкий характер, що не може не позначитись на їхніх стосунках з оточенням. Жінки з таким ім’ям не йдуть на поступки, але при цьому часто переконані, що всі навколо їм щось винні. Зважаючи на це, неважко уявити, що там, де інші люди з легкістю домагаються бажаного,

Інни наштовхуються на глуху стіну нерозуміння. При цьому вони від природи не вміють учитися на своїх помилках, тому все їхнє життя – безперервна боротьба, з якої вони рідко виходять переможцями.

Надія

Таке, здавалося б, світле ім’я дарує своїм володаркам дуже непросту долю. На Надій насправді завжди покладаються великі надії, бо від них усі чогось чекають... І Наді щиро намагаються виправдати очікування, відповідаючи вимогам по максимуму.

Проте для цього їм доводиться докладати величезних зусиль, тому якщо вони вчасно не отримують гідної похвали й адекватної віддачі, то просто ламаються.

Крім того, у них рідко складається нормальне особисте життя, і хоча в юності Надії мають багато шанувальників, до зрілого віку, як правило, приходять на самоті.

Ельвіра

Ельвіри, зазвичай, мають дуже кепський характер, причому вони не лише самі постійно конфліктують з оточенням, а й сварять між собою інших людей. Згодом це призводить до того, що з Елями перестають спілкуватися навіть найближчі і їх характер після цього псується ще більше...

Також, саме «завдяки» своєму характеру, цим пані тяжко довго триматись на одному місці роботи, що призводить до фінансових труднощів – попри на те, що вони часто обіймають досить високі посади.

Людмила

Людмили, як правило, дуже дорожать сім’єю (батьками, братами й сестрами, власними дітьми і чоловіками), але саме через близьких їм і доводиться переживати найсумніші події, які роблять їхнє існування невимовно тяжким...

Дуже часто вони невиправдано рано і за трагічних обставин втрачають тих, кого люблять, або ж змушені виходжувати хвору від народження дитину.

 

Такі випробування залишають надто глибокі рани в душі, не дозволяючи Людмилам радіти з того, що відбувається в інших сферах їхнього життя.

У них може бути скільки завгодно приємних моментів, але сім'я для них все ж на першому місці, тож навіть найменші негаразди затіняють усе навколо.

Тамара

Тамари часто зіштовхуються зі зрадами, а оскільки вони ще ті узурпаторки, то зрадництво переживають дуже важко – з нервовими зривами, серцевими нападами або просто в запої.

Крім того, жінки з цим ім’ям часто рано стають вдовами або не вживаються зі своїм першим чоловіком (і переважно це він їх кидає, не витримавши постійного «шторму»). Якщо Томам щастить, і вони створюють сім’ю вдруге, то настільки сильно емоційно прив’язуються до чоловіків, що буквально душать його своєю любов’ю і ревнощами, а себе – нескінченними підозрами і страхами.

І насамперед усе це дуже ускладнює життя самих Тамар, але вдіяти вони із собою нічого не можуть...

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень