Що зробити тещі, щоб зять любив доньку

Батьки завжди переживають за своїх дітей

У кожної мами болить серце за свою хоч вже і дорослу дочку. Особливо ятрять душу переживання, коли дочка починає самостійне життя і створює свою родину.

Усі мами мріють, щоб шлюб був щасливим, щоб чоловік любив, поважав і не ображав доньку. Також звісно батьки хочуть, щоб зять поважав і їх. Допомогти знайти гармонію в родині допоможе змова тещі на зятя

Молитва, щоб зять любив дочку

Щоб обряд подіяв, потрібно дотримуватися певних правил і рекомендацій фахівців у галузі езотерики. Теща має бути чистою тілесно і духовно – прийняти душ, одягти чистий, світлий одяг та мати лише добрі наміри. Магічні слова треба вимовляти стиха, а молитву читати рано-вранці.

«Як ясно сонечко щодня на небі з’являється, ніколи його не змінює, так нехай і раб божий (ім’я) моїй донечці ніколи не буде зраджувати, завжди буде зберігати їй вірність лебедину і поважати, як кохану дружину і маму його дітей. Хай буде так. Амінь».

Прочитавши молитву, треба випити трохи свяченої води, піти далі спати і ні з ким не розмовляючи.

Щоб зять поважав тещу

У цьому випадку теща має приготувати зятю смаколик і прочитати над ним змову.

«В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Приготую я їжу для зятя. Як люди люблять солодощі – пироги, торти і тістечка, так нехай зять тещу свою голубить, любить, поважає та не нарікає. Іди, справо, у діло. Щоб все, що зроблю, все збулось. Амінь».

Важливо, щоб смаколик скуштувало якомога більше людей, тоді позитивна енергетика і гармонія буде наповнювати всіх членів сім’ї.

Джерело: poradu24

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень