Чому не можна викидати сміття ввечері: 4 вагомі причини і коли правильно

Здавалося б, просто сміття, а теж має значення

Напевно кожен з нас хоч раз чув, що виносити сміття на ніч не можна. Не варто це робити й у святкові релігійні дні. Здавалося б, дрібниці, а все має своє значення.

Багато людей знають, що виносити сміття ввечері не можна - після заходу сонця нечиста сила особливо активна, тож таким чином людина стає вразливіша і хтось може з легкістю негативно вплинути на її енергетику.

4 причини не виносити сміття ввечері

  • Сусідське око

За вами можуть стежити особливо пильні сусіди, щойно у них виникнуть якісь підозри, вони можуть повідомити у поліцію і ви, можливо нічого й не зробивши протизаконного, можете мати неприємності.

  • Псування і пристріт

Темні маги і чаклуни роблять свої брудні справи саме вночі. Вважається, що в цей час доби злі духи пробуджуються і дають силу тим, хто її просить. Якщо ви викидаєте вночі або ввечері якісь свої особисті речі, то велика ймовірність, що на них хто-небудь що-небудь начаклує.

  • Конфлікти з домовиком

У народі вважається, що домовичок, який живе в кожній квартирі, вночі виходить зі свого притулку, щоб чимось поласувати. Якщо ви не маєте звички залишати їжу на столі, то істота піде копатися в смітті. Не знайшовши там нічого їстівного, він розсердиться і почне шкодити у будинку.

  • Нещастя

Якщо ви виносите з дому речі або відходи після заходу сонця, то віддаєте потойбічним силам все те хороше, що є у вашому житті. Енергетика в цей період сильна, а протистояти їй складно, тому велика ймовірність, що разом зі сміттям ви винесете з дому щастя.

В який день тижня не можна виносити сміття

У церковних писаннях також докладно розібрано, чи можна вранці виносити сміття. Відповідь досить категорична — заборонено позбавлятися від мотлоху на великі церковні свята і в світанкову годину. Не варто виносити сміття й у неділю.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень