Як дізнатися характер чоловіка за каблучкою на пальці

Жінки, звертайте на це увагу

«Покажи, на якому пальці ти носиш обручку, і я скажу, хто ти», - кажуть хіроманти. Поглянувши на руки співрозмовника, можна заздалегідь передбачити, чого чекати від знайомства.

Звичайно, спостереження хіромантів не варто сприймати за абсолютну істину. Судити про людину лише за ювелірними прикрасами надто поспішно. Однак, при нагоді перевірте спостереження фахівців на практиці.

Значення каблучок на лівій та правій руках

Пальці рук перебувають знаходяться під заступництвом різних планет, кожна з яких впливає на характер людини. Прикраси на правій руці носять переважно вольові люди, наполегливі, цілеспрямовані. У таких жінок переважають у характері чоловічі риси. А ось ліва, навпаки, видає в людині натуру м'яку, романтичну, вразливу. Такі дівчата більш ніжні та чуттєві.

Як впливає каблучка на долю людини?

Каблучки з металів мають енергетичний вплив на долю людини. Наприклад, золото на мізинці допомагає посилити красномовство і творчі здібності людини. Срібна каблучка на середньому пальці може бути талісманом від злого ока. Золота каблучка на вказівному і великому пальці допоможе заявити про себе. Каблучка на безіменному пальці правої руки незаміжньої дівчини віддаляє власне щастя.

Як дізнатися характер чоловіка за каблучкою на пальці?

Чоловіки використовують прикраси раціонально. Аксесуаром вони показують оточуючим свій сімейний статус, стиль життя, відданість певним традиціям тощо. Тому чоловічі ювелірні вироби виразніше демонструють, чим захоплюється і до якого роду діяльності належить їх власник.

Що означають персні на пальцях чоловіка

  • Великий палець – сфера впливу Марса. Такі чоловіки — лідери по життю, з великою харизмою, вольовим та цілеспрямованим характером;
  • Вказівний: палець Юпітера. Чоловіки з високим IQ, впевнені у своїх діях;
  • Середній палець – стихія Сатурна. Чоловіки з добре розвиненою підприємницькою жилкою. Вони вміють швидко заробляти та вдало інвестувати гроші;
  • Безіменний – планета Сонце. Чоловіки, які носять каблучки на цьому пальці, чуттєві та емоційні.
  • Мізинець – стихія Меркурія. Такі чоловіки артистичні та комунікабельні, люблять бути в центрі уваги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень