Чому не можна збирати гроші на «чорний день»

Думка астрологів і психологів

Кожен чув фразу: «Збирати гроші на чорний день». Так часто роблять старші люди. Проте це погана звичка, кажуть астрологи та психологи, адже людина програмує себе на неприємності.

Чому не можна складати гроші на «чорний день»

Така звичка виробляє у людей шкідливі стереотипи і програмує їх на біди та нещастя. У самій назві «чорний день» закладений негатив. Нумерологи говорять з цього приводу:

«Що відкладаєш, те й притягуєш».

Як правильно збирати гроші

На думку фахівців, необхідно змінити підхід до створення фінансового резерву. Кажіть собі, що ці гроші не на «чорний день», а на задоволення.

Будь-яке накопичення грошей повинно мати конкретні цільові причини й позитивний початок. Наприклад, збираючи гроші на подорож, велику квартиру або новий автомобіль, важливо налаштувати себе позитивно, з радістю передчуваючи ці придбання, навчитися візуалізувати заключну стадію і радіти можливостям, що відкрилися.

Тонкощі створення резерву

Гроші – це матерія. Говоріть з ними й вони йтимуть до вас легше. По-перше, сховок, де лежать гроші, має бути красивий і навіть дорогий. По-друге, кожне надходження відкладайте з такими словами:

  • «Це заначка на удачу!»
  • «Грошики кладу, щасливо живу!»
  • «На красиве життя!» тощо.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень