5 порід котів, які стають талісманами для своїх господарів і притягують удачу

А також гроші

Коти – це особливі тварини, які здатні змінити наше життя. Астрологи кажуть, що кіт може допомогти розбагатіти і стати щасливим. Є кілька порід пухнастиків, які стають справжніми талісманами.

Као-Мані

Стародавня порода кішок као-мані є талісманом удачі і особливо цінується в Таїланді. Місцеві жителі вважають тварину надбанням нації і магнітом багатства. Раніше їх могли собі дозволити тільки члени імператорської сім'ї.

Сіамці

Сіамські кішки притягують благословення та удачу в будинок. Та кішка зазвичай віддана одному господареві і навіть може змінити його долю на краще.

Корат

Цю породу котів найчастіше дарували молодятам, бо вони притягують любов і щастя. Такий вид домашніх улюбленців допоможе сім'ї стати міцною і гармонійною.

Японський бобтейл

Японці вірять, що щастя і благополуччя приносить лише ці породи котів, тож вони є чи не у кожного мешканця країни.

Прості коти

Звичайну дворову кішку теж не можна списувати з рахунків. Та тварина, яку ви врятували від самотності і вуличного життя, стане найкращим талісманом, бо вони завжди пам’ятатимуть вашу доброту.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень