Негативні речі в будинку: 6 предметів, які притягують біду

Не зберігайте це вдома

У нашому домі – купа речей. Якимись ми користуємося щодня, а частина лежить і чекає того випадку, коли все ж згодиться.

Аби в домі була позитивна енергетика, мотлоху і «недобрих» викинувши всього пару речей. Речей треба позбутися.

Чужі речі

Будь-який предмет, що належить іншій людині, зберігає в собі її енергетику. Вона може бути будь-якою — ви не знаєте, які події переживала людина разом з цією річчю. Тому краще у себе вдома такі вироби не зберігати, інакше ризикуєте залучити в життя хвороби, страждання і біди.

Гроші і гаманці

Якщо у вас є тяга до колекціонування монет, то краще складати їх в альбом або красиву коробку — старий гаманець для цього не підходить. Суть в тому, що гроші — це енергія і, якщо зберігати їх в непривабливому місці, то енергетичні потоки блокуються, а ви замість багатства отримаєте зворотний результат.

Одяг чорного кольору

Попри те, що чорний колір – символ бездоганного стилю, він негативно впливає на психічний стан людини. Якщо постійно носити чорні речі, ви будете «притягувати» до себе негатив. Тому або позбавляйтеся від них, або завжди комбінуйте з яскравим одягом або аксесуарами.

Сміття та сувеніри

Це речі, які загромаджують енергетику оселі і накопичують негативну ауру. Перегляньте, що у вас стоїть на полицях і лежить у коробках у шафі. Можливо, ці речі для вас більше неактуальні, то викиньте їх.

Старі фотографії

Фотографії – це важливі магічні символи. Тому зберігайте лише ті, які несуть позитивну енергетику. Ті фото, які викликають у вас сумні спогади, варто знищити. Кожен раз, коли ви дивитеся на такі фото, несвідомо програмуєте себе на страждання, згадуючи ті негативні емоції.

Старі швабри і віники

За давніх-давен віник вважався засобом проти нечисті – над ним читали змови, за допомогою нього проводили обряди. Зараз віник – це просто інструмент для прибирання, тому він повинен бути чистим — як фізично, так і енергетично. Якщо у вас є старий віник або той, що дістався від когось, – викиньте і купіть новий.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень