Ознаки, які вказують на те, що на вас наклали вінець безшлюбності

Вас точно це насторожить

Буває, що і людина хороша, красива, комунікабельна, а сімейного щастя все нема і нема. У той час, коли всі одружуються та виходять заміж, такі люди просто ходять на весілля. Ймовірно, причиною такої ситуації є магічний вплив – вінець безшлюбності.

Що це за поняття

Це один з видів прокляття любовної сфери людини. Тоді людина приречена на самотність і відчуває постійні труднощі з протилежною статтю. Іноді виникають любовні відносини, проте найчастіше вони не закінчуються шлюбом. У деяких випадках вінець безшлюбності виникає на тлі самонавіювання, коли в людини йде безперервна низка любовних невдач, з'являються комплекси, істотно знижується самооцінка.

Крім цього, таке прокляття може бути родовим, коли кілька людей з різних поколінь не можуть побудувати сім'ю і все життя залишаються самотніми.

Жіночі ознаки вінця безшлюбності

Зазвичай, так звані симптоми цього виду прокляття виникають ще в молодому віці, коли дівчина, здавалося б, не страждає від нестачі шанувальників, але водночас не може вибудувати довгострокові відносини.

  • Пригнічений настрій і комплекси, пов'язані з протилежною статтю;
  • Постійні невдачі в особистій сфері;
  • Страх залишатися вдома на самоті.

Чоловічі ознаки вінця безшлюбності

  • Поява агресії й нервового стану;
  • Нерозділене кохання;
  • Комплекси у поведінці з жінками.

Джерело: Ukr.Media  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень