Важливі передчуття, які вбережуть від проблем і поліпшать життя: Не пропустіть

Мати якісь надприродні здібності не потрібно

Кожна людина володіє шостим чуттям і найчастіше ми його відчуваємо, коли може статися щось погане. Просто у когось така інтуїція більш розвинена, а у когось менше. Аби уникати неприємностей, треба звертати увагу на знаки Всесвіту.

Звертайте увагу на тривожність

Часто, здавалося б все добре, але ми відчуваємо почуття тривожності. Часто його ще називають інстинктом самозбереження, адже інтуїція намагається вас про щось попередити.

Ігнорувати подібні відчуття не можна.

Якщо відчуваєте погіршення здоров’я, обов’язково необхідно пройти медичне обстеження.

Подібна «чуйка» може бути і перед важливими подіями, від вибору яких залежить подальше життя. Тож тут теж треба не робити справи на гарячу голову, а спокійно все обдумати і навіть тимчасово відкласти задумані плани.

Почуття тяги до іншої людини

Йдучи вулицею, ми минаємо сотні чи навіть тисячі людей. Але буває, що якась людина зачепить ваш погляд. З такими незнайомцями не зайвим було б познайомитися. Таким чином Всесвіт підказує вам, хто вам може стати у пригоді.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень