В які прикмети вірять практично всі водії

Найпопулярніші автомобільні прикмети

Керування транспортом завжди небезпечне. Адже ваша особиста безпека залежить не лише від ваших вмінь та навичок, а й від тих, хто їде поруч.

Тож є величезна кількість прикмет, які «обов'язкові» для дотримання всіма, хто сідає за кермо, адже якщо цього не робити, то можна точно потрапити у неприємності.

Тримайте язик за зубами

Досвідчені водії запевняють, що категорично не можна розмовляти про продаж автомобіля перебуваючи за його кермом. Згідно з прикметами, це може призвести до технічних проблем або навіть аварії, оскільки машина «образиться» на свого власника. Категорично не можна розмовляти за кермом про аварії, адже це може накликати біду. Також не можна в машині перераховувати гроші, це призведе до непередбачених витрат, ще не можна свистіти, тому, що подібні звуки «відлякують» гроші.

Правильно «обмити»

На колесо нового авто потрібно виплеснути чарку горілки. Попри те, що алкоголь і автомобілі не сумісні, згідно з прикметою, якщо цього не зробити, то з машиною часто будуть проблеми.

Забобонні заборони

Водійська мудрість говорить, що категорично не можна купувати запчастини з машин, що побували в ДТП, адже це призведе до того, що і на ваше авто перейде аварійне прокляття. Однак судячи з кількості авторозбірок, в цю прикмету мало хто вірить. Також не можна лаяти свій автомобіль, навіть якщо він зламався. Рекомендується, навпаки, частіше хвалити машину, і тоді вона завжди довезе до потрібного місця.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень