Оберіг у машину від аварій своїми руками

Кажуть, це працює

Кожен раз сідаючи за кермо, водій наражається на небезпеку, адже невідомо, які лихачі зустрінуться на шляху. Уникнути аварії, повернутися додому живим і здоровим допоможе оберіг у машину.

Амулети – провідники між вищими силами і людьми служать

Найчастіше використовуються обереги з магічними символами: хрест; саші з травами, камінням; заговорені монети; сакральні фігурки; дзвіночки; вервиця; ікони. Оберіг купуйте або виготовляйте самостійно

Ікони

Щоб убезпечити себе і пасажирів, водії часто вішають в машині ікони. Їх не можна вважати оберегом, тому що церква не визнає забобонів. Через зображення святих людина звертається до Бога з молитвою просити його благодаті. Не можна привласнювати іконам містичні здібності – це гріх. Ікони працюють, якщо водій чи пасажири моляться до тих, хто зображений на іконі. Автомобілісти найчастіше використовують ікону Миколи Чудотворця. Щоб отримати максимальний захист від будь-яких бід, в машині встановлюють відразу три ікони. Перш ніж почати рух, водій повинен перехреститися і прочитати молитву.

Підкова

Амулети колишніх господарів авто або подаровані сторонніми особами не працюють. Можна придбати маленьку кінську підкову. Її вішають в салоні ріжками вгору і фіксують, щоб вона не обірвалася при русі. Талісман віщує везіння і захистить від усіх бід.

Природний кварц

Він вбирає негативну енергетику, наповнює ауру світлом і добром. Перед використанням водій повинен особисто зарядити кристал. Для цього він сідає в крісло водія, поміщає камінь між зімкнутими долонями, підносить до губ і тихо вимовляє побажання. Коли кварц стане теплим, його ховають в затишному куточку.

Дзвіночок

Повісьте його на дзеркало заднього виду. Дзвіночок гарантує, що водія не зурочать.

Шпилька

Недорогий, але потужний оберіг від пристріту. Причепіть її вістрям вгору, щоб всі негативні посилання поверталися того, хто їх надіслав. Періодично перевіряйте стан шпильки. Якщо вона потемніла або покрилася іржею, значить, автомобіль зазнав енергетичної атаки. Замініть її.

Груба сіль

Покладіть всередині салону 7 крупинок в непримітному місці. Час від часу ці кристали викидайте, змінюючи на нові.

Лялька-подорожниця

Покладіть у машину ляльку-мотанку, в руках у якої буде вузлик з попелом або землею. Виготовити такий талісман має водій.

Курячий бог

Камінчик з діркою – це природний амулет, який захистить автолюбителя від бід і аварій. Знайти камінь можна на морському або річковому березі. В отвір протягують червону нитку і вішають талісман в салоні машини.

Джерело: vseznayko

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень