Як дізнатися характер жінки за каблучкою на пальці?

Іноді люди одягають каблучки інстинктивно на конкретний палець

Аксесуари на пальцях мають важливе значення і можуть багато розповісти про людину.

«Покажи, на якому пальці ти носиш обручку, і я скажу, хто ти», - кажуть хіроманти. Поглянувши на руки співрозмовника, можна заздалегідь передбачити, чого чекати від знайомства.

Що можна дізнатися про чоловіків за їхніми прикрасами ми писали тут: 

Як дізнатися характер чоловіка за каблучкою на пальці

Тепер пропонуємо вам дізнатися, що каблучки можуть розповісти про жінок. 

Як дізнатися характер жінки за каблучкою на пальці?

Астрологи вважають, що сміливі, активні, наполегливі жінки воліють надягати каблучку на праву руку. У їх характері домінують чоловічі риси. Однак всередині такої жінки завжди живе вразлива натура. У дівчат, які носять прикраси на лівій руці, більше виражені жіночі риси — ніжність, м'якість, романтичність, емоційність. Якщо каблучка весь час красується на одному пальці, то зазвичай вона є оберегом власниці.

Що означають каблучки на пальці

  • На мізинці

Жінки з обручкою на мізинці комунікабельні оптимісти і з ними ніколи не нудно. Часто вони присвячують своє життя творчості і благодійним справам.

  • На безіменному пальці

Безіменний палець на правій руці зарезервований під обручку, тому носити там просту каблучку не рекомендується. Забобонні люди вважають, що вона може притягувати невдачі в особисте життя. А ось ліва рука вільна для експериментів та альтернативних аксесуарів. Прикраса на лівому безіменному пальці говорить про те, що жінка розважлива і віддає перевагу стабільності.

  • На середньому пальці

Так носять ті жінки, які люблять бути у центрі уваги. З такими жінками легко порозумітися і вести спільні проєкти. Такі люди не сприймають критики, люблять дітей, кулінарити і займатися рукоділлям.

  • Каблучка на вказівному пальці

Дівчата з каблучкою на вказівному пальці – творчі та неординарні натури. Для них робота може стати хобі. З них виходять чудові нестандартні керівники.

  • Каблучка на великому пальці

Великий палець ще греки називали пальцем Венери. Як правило, такі дівчата дуже гордовиті і незалежні. Вони звикли не поступатися, а наступати задля досягнення задуманого.

Дівчата у стосунках найчастіше носять прикраси на правій руці. На лівій – ті, хто перебувають у пошуку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень