Як знайти в будинку річ, заговорену на вроки та біди

Іноді ми не звертаємо на них увагу

Часто люди знаходять вдома дивні речі і не можуть зрозуміти, як вони з’явилися. Зазвичай, їх таємно приносять недоброзичливці, які хочуть нашкодити людині. Найгірше, коли ви не можете знайти річ, яке негативно впливає на ваше життя чи здоров’я, або й взагалі не звертаєте увагу на речі, які нещодавно з’явилися, або якось змінилися.

Які речі найчастіше бувають заговореними і де їх треба шукати

  • Подарунок

Часто все летить шкереберть після появи у домі здавалося б звичайного подарунка. Дуже часто недруги дарують прокляті і заговорені подарунки. Знайдіть, де ви поділи подарунок і позбудьтеся його. І намагайтеся приймати подарунки тільки від тих, в чиїх добрих намірах ви впевнені на сто відсотків.

  • Знайдені предмети

Згадайте, чи не підбирали ви щось дивне на вулиці. Це може бути монета, купюра, гребінець, красивий камінчик — все, що завгодно. Іноді підкладали і речі-вампіри виготовляються просто так, заради забави. Ні в якому разі не підбирайте ті речі, які нікому не належать. Якщо вони у вас є, від них потрібно якомога швидше позбутися.

  • Мотузки або нитки

Цей предмет дуже часто залишається вдома у того, кому хочуть нашкодити. Нитки і мотузки відмінно вбирають негативну енергію і легко заговорюються на вроки. Перевірте будинок чи немає у вас дивних ниток, особливо, якщо на них є вузли.

  • Яйце

Яйця заговорюють на смерть. Знайти його буде досить-таки просто. Якщо ви його знайшли, це точно не випадковість.

  • Сухий хліб

Шматочок сухого хліба — це ознака того, що хтось бажає, щоб ви захворіли.

  • Мішечок із землею

Мішечок або пакетик з землею помітити вкрай легко, але іноді підклад закидають за шафу чи за диван. Перевіряйте кожен куточок вдома. У цьому допоможе регулярне генеральне прибирання.

  • Пір’я

Це улюблений предмет проклять у магів. Пір'я мають потужну негативну енергетику. І помітити їх не просто, але краще всі такі знахідки спалювати.

  • Голка

Голки встромляють в дверні косяки або кладуть десь в непомітному місці. Зазвичай такі підклади заговорені на смерть.

  • Волосся

Часто волосся використовують у змовинах на любов, коли хочуть розлучити пару. Знайшли вдома чуже пасмо – спаліть його.

Джерело: tarolog_ylia_gadanie

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень