Як правильно носити 1 долар в гаманці, щоб водились гроші

Долар в гаманці — стара прикмета, яка приманює гроші

У гаманці завжди має бути банкнота, яку неможливо витратити одразу, наприклад, це може бути іноземна валюта – долар. 1 долара достатньо, аби він виконував правило: «Гроші йдуть до грошей».

Багато хто вірить, що американська купюра в 1 долар має магічні властивості. Це пов’язано з символами, які є на банкноті. Деякі з них відомі ще з древніх часів.

Як потрібно правильно покласти долар в гаманець

Ритуал треба провести на зростаючий місяць. Щоб згорнути долар трикутником спочатку поверніть купюру так, щоб портрет Джорджа Вашингтона дивився на вас, верх був праворуч, а низ – зліва.

Верхній лівий кут зігніть до правого краю долара, після цього складіть купюру вершиною отриманого трикутника до себе, щоб вийшов прямокутник. Поверніть долар по діагоналі, загорнувши гіпотенузу трикутника всередину. Перед вами повинна виникнути перекинуте слово one. Загніть до основи трикутника нижні куточки купюри і загорніть їх всередину доларової фігури.

Перекиньте фігуру на іншу сторону, і ви побачите зображення піраміди з оком на вершині (так званий знак масонів) – це і є лицьова сторона складеного долара. Вершина піраміди повинна дивитися вгору, купюру поверніть за годинниковою стрілкою на 90 градусів.

Піднесіть трикутник з долара до губ і пошепки три рази прочитайте :

«Як міцна річка притягує струмочки, а море потужні річки, як жінка притягує чоловіка, а чоловік жінку, як ніч притягує день, а день – ніч, так би і ти притягував до себе подібне. Хай буде так!»

Покладіть грошовий трикутник у найменше відділення гаманця лицьовою стороною до себе і вершиною вгору. Купюру більше не виймайте і не розвертайте, щоб око притягувало до себе гроші.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень