Помста — страва, яку подають холодною. Жінки з цими іменами не пробачають образ

Вони вміють витримати паузу і завдати нищівного удару, коли цього ніхто не очікує

Агата

Характер цих жінок порівнюють зі зміями. Їх реально не варто ображати. Агата знайде найболючіше місце кривдника, побачить усі слабкі місця – і тоді уникнути її покарання не вдасться.

Стефанія

Стефанія має сталеве терпіння і вичікувати на зручний момент для помсти може роками. Стефа не забула, не пробачила… вона чекає. Будьте певні, вона досягне свого.

Кіра

Кіра може прожити все життя й не знати про свою особливість. Але варто комусь образити її… Кіра перетворюється на жорстку, злу й безкомпромісну особистість.

Ольга

Ольга вдало маскується. Вона готова йти на жертви заради справедливості. Але коли її чаша терпіння набереться по вінця – всі побачать її нищівний потенціал.

Яна

Ці жінки живуть з відчуттям, що центр всесвіту – це вони. Такі правила вони влаштовують у сім'ї, поширюють на стосунки з коханими та друзями. Втім, якщо Яні відмовити – вона буде мститися.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень