Один негатив: ТОП-5 чоловічих імен, які дратують жінок

І часто — без причини

Ім’я – це перше, що презентує людину. Тому батькам треба ретельно обирати ім’я для дитини, аби не зіпсувати їй життя. Наприклад, до деяких чоловіків жінки одразу ставляться позитивно, коли дізнаються його ім'я. А є й такі, які відштовхують жінок. Здавалося б, чоловіки намагаються привертати до себе увагу, але їхні імена відштовхують жінок.

ТОП-5 чоловічих імен, які дратують жінок

 

Сергій

Раніше це було дуже популярне ім’я, тож чимало жінок мають не одного знайомого Сергія. Буває, що один Сергій колись образив жінку і після цього вона може недолюблювати всіх власників такого імені.

Олег

Таке ім'я носили стародавні вікінги. Через те, що таке ім’я носили дуже мужні чоловіки, жінкам воно часто здається занадто жорстким. Через це вони думають, що і чоловіки будуть агресивними та злими.

Валентин

Часто жінкам не подобається чоловіче ім’я Валентин через його жіночу форму. Деякі жінки думають, що такі хлопці будуть мати жіночі риси. Та й загалом мало кому подобається чоловік Валя. Однак це лише упередження, часто такі чоловіки дуже амбітні та самостійні.

Іван

Івани можуть бути симпатичними, веселими та успішними, але в очах жінок часто лишаються персонажами з казки. Тож мало хто поспішає заводити спілкування з так званим Іваном-дурником.

Олександр

Часто жінкам це ім’я здається примітивним і вони не поспішають звертати увагу на чоловіків з іменем Олександр. Проте варто пам’ятати, що людина робить ім'я, а не ім'я людину.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень