Справжні довгожителі: імена чоловіків, які найчастіше доживають до 100 років

І при цьому почуваються бадьорими

Ім'я впливає на людину. З таким твердженням погоджуються і езотерики, і астрологи, і психологи.

Чоловіки з якими іменами мають шанси дожити до 100 років

Серед потенційних довгожителів є чоловіки з іменами Матвій, Максим та Марк. Вони перебувають під заступництвом Меркурія. Тож зазвичай їхнє життя довге. Проте за умови, що ці чоловіки навчаться контролювати свій запальний характер.

Олександр, Іван і Вадим – підопічні Марса, який дарує їм найсильнішу життєву енергетику з першого дня життя. Якщо ці чоловіки не зловживатимуть алкоголем, довголіття їм забезпечене.

Своєю силою волі Петро, Ілля, Євген та Микола завдячують Сатурну. Ці чоловіки не бояться ризикувати, вміють правильно розставити пріоритети і їхній життєвий шлях буде довгим.

Дмитро, Кирило і Сергій перебувають під захистом Плутона. Це планеті творчості та трансформації. Зазвичай ці чоловіки приділяють здоров’ю багато уваги, тому серед них є довгожителі, які ніколи не зневірюються і зберігають віру у краще.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень