Ці імена носять головні пліткарки — не довіряйте їм секрети

Вони сміються до вас, а потім обговорюють

У вас в колективі точно є жінка, яка не вміє тримати язика за зубами і все про всіх знає. Вони не бачать чи не хочуть бачити, що коїться у їхньому житті, але пильно стежать за тим, що роблять інші.

Кажуть, найчастіше пліткарки носять такі імена:

Олена

Олена чи не найхитріша з жінок. Тож чужі секрети вона розповідає навмисно, аби позбутися конкурентів. Вам в очі вона правди ніколи не скаже, але разом зі спільними друзями перемиє вам кісточки.

Віра

Щойно жінка з таким іменем дізнається особливі подробиці з вашого життя, вона не втримається і розкаже іншим. Варто зауважити, що часто робить вона це не умисно, а просто хоче обміркувати усі обставини події й наслідки.

Лідія

Лідія – ще та пліткарка. Вона обов'язково розповість вам секрети своїх друзів і непомітно випитає ваші. Лідії життєрадісні та веселі, вони привертають до себе багато уваги, тому мають велике коло спілкування.

Наталія

Наталія часто любить на тлі пліток хвалитися власними досягненнями. Вона завжди любить вихвалятися і додавати собі таким чином важливості та величі. Вона не лише розповість усім чужий секрет, а таким чином самоствердиться.

Катерина

Дівчата з таким іменем часто краще за всіх знають, як треба жити й кому з ким буде краще. Свої поради вони дають тоді, коли їх не питають, і ще й можуть розігрувати драму, коли до них не дослухаються. Секрети й Катерину краще тримати якомога далі один від одного, аби випадково не видати їх важливу інформацію.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень