Що зробити, щоб у Новому році водилися гроші: Народні прикмети

Про монету у фужері й сіль

 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Вже незабаром – Новий рік. Аби він був щасливий. люди завжди дотримувалися певних правил, зокрема, віддавали усі борги. Не зробивши цього, весь рік будете відчувати фінансові проблеми.

Також існує прикмета, що не можна купувати новорічні подарунки за останні гроші. Бо тоді весь наступний рік відчуватимете нестачу фінансів.

Що зробити, аби Новому році водилися гроші

Люди раніше завжди вірили, що перед новим роком треба зробити генеральне прибирання. Встигнути з цим треба до опівдня 31 грудня. Після полудня не можна наводити лад у домі та виносити сміття, щоб ненароком не викинути разом із ним своє щастя та фінансове благополуччя.

У домі, де ялинки немає, грошей не буде, вірили люди. Мовляв, зелені колючі гілочки ялинки приманюють гроші. Чим багатшою буде ялинка – тим багатшим буде наступний рік. На ній обов’язково мають бути цукерки, шоколадні монетки та паперові банкноти, згорнуті трубочкою.

Щоб у новому році не голодувати, економити на новорічному столі не можна. Щоб наступний рік пройшов у достатку, на столі мають бути різноманітні страви. Обов'язково має бути на новорічному столі сільничка із сіллю. Вона відлякує нечисть та негатив.

Щоб гроші не «витікали» з рук, треба зашити усі дірки у кишенях.

А якщо жовту монету покласти у келих із шампанським і випити його під бій курантів, тоді ця монета у гаманці стане магнітом для надходження грошей.

Щоб було що одягнути, Новий рік потрібно зустріти у нових речах.

Коли гості розійшлися після святкування, не прибирайте все зі столу. На ньому мають залишитися хліб, фрукти та цукерки.

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень